1. No guts no glory

Ik kan op dit moment wel 100 redenen bedenken waarom ik geen blog zou beginnen. Het medium is volledig achterhaald, er zijn er toch al zoveel, neem een minder persoonlijk onderwerp! Mijn ego gaat tekeer bij het idee dat ik mezelf blootgeef op het internet. Maar eigenlijk doe ik nu gewoon online, wat ik al jaren offline doe. Inzichten delen, geïnspireerd raken door artikelen, orde scheppen in wat anders chaos wordt in mijn hoofd. En laat mijn hoofd nu de plek zijn waar ik me niet meer 24u op 24 bevind vooral doordat ik dingen opschrijf.

De naam van mijn blog spreekt voor zich: het voelt alsof ik hier in mijn blootje sta. Het gaat over kwetsbaarheid, wat ik vroeger als zwak had omschreven. En los daarvan vind ik persoonlijk de meeste dingen beter bloot. Het is tijd om los te laten en te laten zien wie ik echt ben in plaats van wie ik denk te willen zijn. ‘No guts no glory’ draait om dapper en eerlijk zijn en net daar ben ik naar op zoek. Naast bang en in weerstand, voel ik me ook trots dat ik dit aandurf. Happy birthday to me en ik hoop dat jullie er iets aan hebben!

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Mieke schreef:

  Happy birthday! What a cool way to start the rest of your life!!!!

  Liked by 1 persoon

 2. jobamarechal schreef:

  Fan-tastisch! Ik voel me nu al geïnspireerd door je prachtige woorden. En je schrijft goed!

  Liked by 1 persoon

 3. Camille schreef:

  Nieuw avontuur start hier! Proficiat darling

  Like

 4. Barrie schreef:

  ❤️❤️❤️❤️

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s