7. Fearless

on

De Maya app gaf me gisteren deze wijsheid mee: Focus op het manifesteren. Gebruik de kracht van je onbevreesdheid. Angst is de aanwijzing dat je op de goeie weg bent. Angst. Angst heeft mij nog niet veel het idee gegeven dat ik goed bezig ben. Het is meestal een teken van Maak dat je wegkomt! Een leuke man negeer ik, een moeilijk gesprek ga ik uit de weg, neen zeggen doe ik liever niet. De emotie wil ik zo snel mogelijk onschadelijk maken. Het is mij al verschillende keer gezegd dat angst een constructie van de ratio is en toch kan het heel echt voelen. In onze Westerse wereld worden we meestal niet achterna gezeten door een beer, dus angst is een illusie en nergens voor nodig. In het verleden was angst wel eens de voorbode van vooruitgang. De eerste keer van een hoge springplank, een spreekbeurt geven, de eerste kus. Vorig weekend zei een vriendin uit het niets tegen me dat als ze bang is voor iets, ze het dan zeker doet. Hier ben ik al goed bezig dus ik zeg Challenge accepted!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s